Corolla Club Hungary

CCH
  
Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: 2018 máj. 22, 06:25 amHozzászólás a témához  [ 9 hozzászólás ] 
 II. Veszprémi Toyota-Lexus Sportautó Találkozó / 2017.08.26. 
Szerző Üzenet
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Avatar

Csatlakozott: 2010 ápr. 15, 08:54 am
Hozzászólások: 1819
Tartózkodási hely: BP
Sziasztok!

Csapatunk tagjai közül jópáran, együtt a JapTimers csapatával ellátogatott a II. Veszprémi Toyota-Lexus Sportautó Találkozóra, amit a Veszprém melletti Szentkirályszabadja volt katonai repülőtér területén rendeztek.

A konvoj Budaörsről indúlt, a 7-es és a 8-as úton haladva értük el a célállomást, beiktatva egy megállót Székesfehérváron, ahol további tagok csatlakoztak.

Amíg a többiek kedvet kapnak / időt "nyernek" a beszámolóik elkészítéséhez álljon itt egy gyors ízelítő a saját képeimből.
Utóirat: a csapat tagjai szép tiszta autókkal indúltak útnak, de mindig van egy pici élményfokozó hatás útközben, így idén picit porosak lettek a verdák mire odaértünk :twisted: :twisted: :twisted:

Watch on youtube.com

_________________
CCH vezetőségi tag
Corolla E12 HB - kovácsolt 1ZZ-FE motor + Garrett GT2860R turbo @ 1.5bar + sok egyéb


2017 aug. 26, 10:30 pm
Profil Honlap
Újonc
Újonc

Csatlakozott: 2015 júl. 11, 10:10 pm
Hozzászólások: 18
Tartózkodási hely: Tatabánya
Sziasztok pár képet készítettünk mi is és össze fűztük egy videóba. A minősége nem lett valami jó ,de először csináltunk ilyet :)

Watch on youtube.com


2017 aug. 27, 12:14 pm
Profil
Újonc
Újonc
Avatar

Csatlakozott: 2017 ápr. 09, 07:47 pm
Hozzászólások: 12
Tartózkodási hely: Győr
Sziasztok!
Az én galériám itt látható: https://drive.google.com/open?id=0B-JMY ... jh1NW5hTDA
:)

_________________
2005 Corolla E12 HB 1.4VVT-i


2017 aug. 27, 03:43 pm
Profil
Visszajáró
Visszajáró
Avatar

Csatlakozott: 2007 máj. 13, 07:20 pm
Hozzászólások: 130
Tartózkodási hely: RAVAZD
Sziasztok. A mi videónk itt található. Nagyon jól éreztük magunkat,jó idő,jó hangulat,sok barát......

Watch on youtube.com


2017 aug. 28, 03:49 pm
Profil
Site Admin
Site Admin
Avatar

Csatlakozott: 2007 márc. 09, 06:44 pm
Hozzászólások: 23107
Tartózkodási hely: Budapest
Dikta02! Nagyon jó képek, köszi!


Nagyon kíváncsi voltam erre az eseményre. Tudtam az előkészületekről, segítettem is 1-2 dologban, de mégis milyen lesz? Hány és milyen autó lesz? Milyen a hangulata? ...
Amikor a CCH-t megálmodtam, tényleg úgy álltam az egész hazai Toyotás szegmenshez, hogy tök mindegy hány klub, hány közösség, ugyanazért a márkáért rajongunk, ugyanazon minőség előtt hajtunk fejet... Ebből adódóan (naívan) úgy is gondoltam, hogy emiatt nagy lesz az összetartás, tudunk közös eseményeket létrehozni, együtt dolgozni, boldogan eszmét cserélni, sztorizgatni, tapasztalatokat, szakmai megoldásokat megosztani és együtt népszerüsíteni hazánkban a kiváló Toyota-Lexus márkát.
Sajnos gyorsan kellett eszmélnem, hogy ezt mások nem feltétlenül gondolják így, hol profitorientáltság, hol versengés, hol féltékenység volt a gátló tényező, de tudatosult, hogy a CCH-nak is muszáj a saját útját járni. Utólag tudjuk, hogy klubunk kiváló utat járt be és talán (hazabeszélés nélkül) mondhatom, hogy az egyik legnagyobb, legaktívabb, és legeredményesebb hazai közösséggé vált. Büszkék vagyunk, büszkén mutogatjuk a Corolla Club Hungary első 10 évét összefoglaló videót, beszélünk örömmel a CorOlimpiákról, a Girbe-Gurba Kalandtúrákról, a CCH-s pályanapról, a Rolla Rutinról..., DE nekem mindig is megmaradt egy apró szálka a fent említett Toyotás "széthúzás" miatt.

Bocsánat a hosszú bevezetőért, de oda szerettem volna kijukadni, hogy mintha ezek a berögzöttségek most változni látszanának és egy tökéletes példa erre a mostani esemény.
Sok a nagy szájú, magát fényező, ígérgető egyén, de RETTENTŐEN KEVÉS idehaza az az ember, aki jellemzően Klubelnökként esetleg klubvezetőként hosszú távon kitart és a rengeteg pofon, nehézség ellenére alkot valamit és tesz mások boldogságáért. (Mennyire közhely, de mennyire komolyan kéne venni) IDŐT!!! .... PÉNZT!!! .... ENERGIÁT!!! ... a magánéletüktől, a családjuktól elvéve áldoznak azért, hogy megalkossanak egy közösséget, egy eseményt, egy jó kikapcsolódos napot, ahol másnak csak jól kell éreznie magát. Nyilván számukra is kedves a végeredmény, de a sok belefektetett munka ellenére még rengeteg pofont, rosszindulatot, rosszallást is ki kell állniuk, pedig éppen elég lenne a szervezéssel járó rögös utat végig szenvedni.
És mégis! van pár ilyen ember, aki a hazai Toyotás közösségért önzetlenül tesz. Rettentően becsüljétek meg őket, mert legtöbbeteknek csak bele kell ülni a jóba és élvezni az egészet (nem szemrehányás). Ha ők nem lennének, mindez az egész sem lehetne...
És tudjátok mit veszek észre? Hogy az utóbbi 2-2,5 évben ezen nagyon kevés emberek száma nőtt és ennek szívből örülök.
Ráadásul van olyan köztük, aki tojuk a korábbi széthúzásra, klikkesedésre. Nyom egy resetet és szeretne minél több Toyotást együtt látni! És ez tetszik!
Tudom ultra gáz megemlíteni kettejük nevét egy mondatban, de lázadok, nem érdekel. Szuti és Kornél is a fent taglalt emberekhez hasonló és nagyon jó ember! Sajnálom, hogy volt köztük egy félresiklás, de még ha nem is klubot visznek, de munkásságukkal alkalmanként olyan megmozdulásoknak adnak teret, amelyen elkezdhetnek bomlani azok a bizonyos falak a hazai Toyotások közt!
Köszönöm mindkettejüknek és ahogy személyesen is mondtam már továbbra is segítem elképzeléseik megvalósítását!

Magyarul jelen esetben a Veszprémi Toyota Sportautó, CCH, Japtimers... Találkozó is egy olyan esemény volt, ami minden érdeklődőnek nyitott volt, függetlenül attól, hogy mely hazai közösségnek a tagja. A végeredmény 170 hazai Toyota és klasszikus japán autó volt, ami szerintem csodás.

A gyülekezőnél tök jó volt látni, hogy a Japtimers és a Corolla Club tud együtt működni. Gyülekeztek a szebbnél-szebb és érdekesebb autók

Kép

Majd 9 órakor meg is indultunk.

Kép

Dugó-dugó hátán, nagy forróság, de bírta minden gép.
A székesfehérvári megálló mellett is szépen csatlakoztak a Nyugati régiósok. Dagadt a konvoj :)

Kép

Kép

Kép

Sajnos a a navigáció a legtöbb embert a 8-as útról vitte a reptérhez, ami nem volt túl szerencsés. Elvileg kitettek Kornélék táblát, de azt valaki lenyúlta, vagy elborította. Szívás volt a köbön. Botrány fos út, ráadásul, ha másik irányból jöttünk volna, akkor is több 100 méter fehér murvás-poros szakasz. Basszus minden autó tiszta kokainos lett :) Bosszantó, mert a tulajok gondolom nem keveset csinosítgatták a kocsikat. A Budapestről érkező ~25 autós különítmény pl még pályán sem jött, így még bogarak sem voltak szétkenődve a kocsikon.
Aztán akárhogyis lassan mentünk, a széles kerekek csinálták a port. Nem voltam ideges... :) Áá...

Kép

Kép

Majd végül sikerült befutnunk fél 12 fele.
Sajnos-szerencsére olyan sokan voltak már, hogy a külön parkolónk is betelt, így szétszóródva, aki kapja-marja alapon sikerült megállnunk, no de legalább ennél változatosabbak lettek a sorok :)
Szívet melengedtető hangok fogadtak már az elején :)

Kép

Kép

És persze a látvány se volt rossz :)

Kép

Kép

És akkor a megszokott beszámolóimnak most sajnos vége is.
A dinamikus programokról (szlalom, csapatós sarok, gyorsulás) sajnos nem tudok beszámolni.
A szépségversenyek egyik zsűrije voltam és nem gondoltam volna, de szinte egész napos elfoglaltság volt felkeresni és értékelni a 4 számban induló autókat. Szőrös szívú vagyok :) Talán 1 autó kapott 10-ből 10 pontot, de hiszem, hogy úgy verseny a verseny, ha tényleg őszintén zsűrizünk. Egyébként a nyertesek meg is érdemelték a helyezést! Szép autók tulajai kapták az okleveleket, pedig az OT és YT kategórián kívül volt nevező bőven. (Jövőre bátrabban jelentkezzetek, mert több szép, igényes autót nem értékelhettünk a nevezés hiánya miatt!)

Szumma szummárum, készültem erre a napra, hogy micsoda fotó témák lesznek, de a zsűrizés sajnos keresztül húzta a számításom. Egyedül a gyorsulás döntőjén sikerült pár dinamikus képet csinálnom, így az album hiányossága miatt kérlek ne haragudjatok.
Szép autók voltak, kedves tulajdonosokkal, sok mosolygós arccal, jó büfével és mindezekkel még a forróság is elviselhető volt.

Azt mondom csak így tovább, sőt a jövőibe szeretnék kicsit többet beleadni!
koszorusk :taps:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép


TOVÁBBI KÉPEIM

_________________
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi


:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép


2017 szept. 01, 10:18 am
Profil Honlap
Site Admin
Site Admin
Avatar

Csatlakozott: 2007 márc. 09, 06:44 pm
Hozzászólások: 23107
Tartózkodási hely: Budapest
Illetve két gagyibb videó
A fehér Supra és az RC-F gyorsulásáról

Watch on youtube.com


Watch on youtube.com

_________________
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi


:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép


2017 szept. 01, 10:48 am
Profil Honlap
Visszajáró
Visszajáró

Csatlakozott: 2009 júl. 30, 09:03 pm
Hozzászólások: 90
Szasztok!

Elkészült az én beszámolóm is az eseményről. :)
http://csipszer.blog.hu/2017/09/01/megv ... _talalkozo

Üdv,
M

_________________
http://www.csipszerelde.hu


2017 szept. 01, 11:59 am
Profil
Újonc
Újonc

Csatlakozott: 2016 szept. 04, 09:03 pm
Hozzászólások: 7
Kedves klubbtagok, márkatársak, BARÁTOK,

nagyon köszönöm nektek hogy eljöttetek és segítettetek valóra váltani az egyik álmomat. Fantasztikus érzés volt ennyi gyönyörű autó és barátságos ember között azt csinálni amit szeretek.
Hiszem az egy szív, egy csapat, Toyota elvet és a továbbiakban is mindent meg fogok azért tenni, hogy klubbeli, korbeli és kartográfiai hovatartozás nélkül legalább évente egy alkalommal össze tudjunk jönni és közösen tudjunk örülni egymásnak és autóinknak.

Hatalmas pacsi mindenkinek :taps:


2017 szept. 02, 02:07 pm
Profil
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Avatar

Csatlakozott: 2010 ápr. 15, 08:54 am
Hozzászólások: 1819
Tartózkodási hely: BP
Képeimet felraktam. Pacskerral sokáig maradtunk segíteni összepakolni, de nagyon nem bántam meg, hogy mentünk és maradtunk. :-)

FOTÓK / VIDEÓK: ITT, zene nélkül tiszta motor és egyéb mechanikus hangokkal

Zenés verzió:
Watch on youtube.com

_________________
CCH vezetőségi tag
Corolla E12 HB - kovácsolt 1ZZ-FE motor + Garrett GT2860R turbo @ 1.5bar + sok egyéb


2017 szept. 04, 10:26 pm
Profil Honlap
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 9 hozzászólás ] 

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software for PTF.
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség