Corolla Club Hungary

CCH
  
Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: 2018 máj. 22, 06:28 amHozzászólás a témához  [ 23 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2
 CCH VIII. Szülinap - Racing Club Cafe / 2015.02.21 
Szerző Üzenet
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ
Avatar

Csatlakozott: 2009 jún. 27, 02:09 pm
Hozzászólások: 608
Tartózkodási hely: Budapest
Ismét jól éreztük magunkat, köszönhetően az egybegyűlteknek és természetesen a vezetőségnek aki mindig töretlen lendülettel szervezi a találkozókat. :)
Már sötét volt mire odaértem, de szemet gyönyörködtető látvány volt a felsorakozott autók hada és a lelkes gazdáik, akik lelkesen mesélik élményeiket, megvalósult újdonságokat. Az utóbbi két évben mindig kölcsön autóval kellett mennem, szerencsére van Corolla a családban, de már rajta vagyok az ügyön, hogy nemsokára saját Toyotával menjek. :) Az idei év sem fog szűkölködni programokban, már alig várom a következő találkozó-t/-kat. :)

_________________
EE90 2E-E; 1,3 Liftback


2015 feb. 24, 12:03 pm
Profil
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Avatar

Csatlakozott: 2007 márc. 11, 09:52 pm
Hozzászólások: 1441
Tartózkodási hely: Balassagyarmat
Mi is nagyon jól éreztük magunkat! ;) Megismerkedtünk új tagokkal és beszélgettünk régiekkel....Mindig jó részt venni egy ilyen nagyszerű és önzetlen társasággal!Köszönjük a szervezést a vezetőségnek. Mindig meglepnek valami újjal.Most is sikerült. Gratulálok nekik! ;) Azt hiszem szeretnénk még sok ilyen eseményen,találkozókon részt venni. :)

_________________
AE92 2.0 GT hatchback (3SGE) :TRD:
KE70 ??? Coupe


2015 feb. 24, 05:21 pm
Profil Honlap
Site Admin
Site Admin
Avatar

Csatlakozott: 2007 márc. 09, 06:44 pm
Hozzászólások: 23107
Tartózkodási hely: Budapest
Pár sort azért én is írnék :)
Mindig más a Vezetőség megközelítése és látásmódja a klubos eseményekkel kapcsolatban, hisz az előkészületek és a találkozókon való "teendők" miatt máshogy éljük meg a dolgokat.
Ezért is vagyunk hálásak azért, ha leírjátok a véleményeteket, észrevételeiteket és hogy hogyan éreztétek magatokat. Köszönjük! :)

Először is az RCC nagyon korrekt volt velünk. Ugye 5-től 10-ig béreltük a helységet, azonban mi már fél 5-kor kezdtük az előkészületekkel és 11-kor végeztünk a pakolással/takarítással. Egy rossz szót nem kaptunk emiatt és Bence is végtelenül segítőkész volt az este folyamán. Nagyon jól esik ez az évek alatt kialakult kölcsönös bizalom és jó viszony.
A hely továbbra is 10 pont számomra, az meg csak hab a tortán, hogy az "alkatrészek" és az autós motívumok közt extra jól érzem magam.

Magára a találkozóra visszatérve, nem is bántam annyira, hogy nem tudtunk beállni a belső parkolóba. Így még szebb volt a Corolla sor :)
Meglepő, hogy egy ilyen téli "kis" összejövetelre is mennyi szép és tiszta autó jön el, nem? :) Mindig repes a szívem ilyenkor :lol:

Kép
És ebben nincs is benne az összes járgány.

Jól éreztem magam az este folyamán. Nagyon sok kedves ismerős és lelkes újonc volt jelen (több, mint negyvenen voltunk), a szokásos baráti, közvetlen hangulatban rőppent el ez a tartalmas pár óra :)
Kiki másnap ezt mondta nekem az autóban: "Tegnap nagyon megnyugodtam, régen éreztem ilyet... Körbenéztem és láttam, hogy annyi jó emberrel/baráttal vagyunk körbevéve... Nagyon örülök neki és ez nagyon megnyugtató"
Hasonlókat gondolok én is! Örülök, hogy vagytok nekünk :) Tudom százszor elmondtam már, de nagyon ritka a mai hazai morálban az ilyen közösség!
Külön köszönetet érdemelnek a szakácsok. Nagyon boldog vagyok, hogy komolyan vettétek a házi készítési édességeket és sós süteményeket. Mindenkitől csak jókat hallottam, Isteniek voltak. 5 torta már szép mennyiség. Az meg főleg, hogy az utolsó morzsa is eltűnt az asztalról, mire végeztünk a pakolással :)
Örülünk, hogy a Toyota Club Serbia tagjai ismét megtiszteltek minket :) Ha jól láttam nem volt gond a kapcsolat teremtéssel. Remélem Liftman írsz te is egy beszámolót, hogy hogyan éreztétek magatokat! :) (az újoncokkal egyetemben)
Természetesen ismét emelném a kalapom vezető társaim mellett. Sok előkészülettel és amint láttátok a helyszínen is rengeteg munkával járt az esemény lebonyolítása. Akár a relikviák kiosztásán át a kvíz javításáig. A srácokra bármikor ránéztem csak dolgoztak és futkároztak. Nagyon köszönöm!
Zsoltee ugyan a videót nem láttam (épp a megoldókulcs egyeztetésébe voltunk belebújva), de több embert is megkérdeztem, hogy tetszett nekik. Azt mondták jó volt az összeállítás és azért a taps is önmagáért beszélt :) Köszi a munkádat!
A kvíz tudom, hogy NEHÉZ volt, de látjátok még így is volt négyes holtverseny a második helyért. Nem mindig szalad el ennyire a fantáziám, de azért tessék mindig készülni :) Ügyesek voltak az új tagok is! Gratula! Valaki megjegyezte a kvíz fordítását. Tavaly és idén is Angol/Szerb nyelven adtuk át vendégeinknek. Igyekszünk figyelmesek lenni :)
Több relikviát is beszereztetek. Örülünk, hogy nem hiába gyártatunk utána a tételeknek :) Az új zászlók és pólók is nagyon tetszettek. Alig várom, hogy a Tavaszi tali felvonulásán díszelegjünk a klubos erekjékkel :)
Ahogy néztem, mindenki mosolygott és jól érezte magát. Volt szimulátorozás, eszegetés-iszogatás, beszélgetés, babázás, filmezés... és megleőpen sok autób@zulás :) Néha kiszaladtam és mindig rengeteg ember volt kint. Bőgtek a motorok, volt pár tesztkör is. Mindenkinek piros pont, hogy a rossz idő ellenére tiszta autóval jött. Szép, különleges autók jöttek össze!

Az idei és jövő évre vonatkozó nem éppen kis szabású terveinket prezentáltuk...
Reméljük kellően felcsigáztuk a kedélyeket az idei nagy szabású Ipolyréttel, az Európai körtúra II-vel, a 4 napos Girbe-Gurba kalandtúrás szuper nyári talival, az esetleges külföldi őszi kirándulásos eseménnyel, és az egész jövő évben tartó dupla jubíleummal ("választható" talikkal és a Giga, Nemzetközi rendezvény)
Ezen felül a közeli jövőben kiírásra kerül az első CCH Sushi Vachi "Japán kuli-kaland", illetve már most lehet jelentkezni az igazi váltókkal felszerelt cockpitekben történő szimulátoros megmérettetésre.
Mindezekről bővebben is írni fogunk, de azért ide is bedobtam pár szóban, hogy annak is zakatoljon az agya, aki netán kihagyta a Szülinapot :twisted:

Nem lesz hiány a "nívós" és kreatív eseményekben, ahogy eddig sem volt. Amíg kapunk tőletek visszacsatolást, mi lelkesen dolgozunk :)
Az éves összefoglaló videó feltöltése folyamatban. Sajnos egy Punnany Massif zeneszám miatt hangsáv némítás van érvényben, jelenleg kérjük az együttes menedzserét, hogy tekintsenek el a követeléstől. Amint megvagyunk, természetesen prezentáljuk felétek. (ha valakinek személyes kapcsolata van, szívesen vesszük a segítséget)

A többiek pedig ne tartogasság maguknak a képeket, videókat :)
Neragi, Liftman, Barbi, Lackó ... nyakában ott lógott a fényképező és számtalan ember kattintgatott/felvételt készített az okos telefonjával is :) Osszátok meg velünk őket! (Picasa elérhetőséget priviben küldünk)

_________________
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi


:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép


2015 feb. 25, 12:26 pm
Profil Honlap
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Avatar

Csatlakozott: 2008 júl. 17, 05:02 pm
Hozzászólások: 3456
Zolee11 írta:
Nekünk is ez volt az első CCH szülinap, örültünk, hogy ott lehettünk, jó kis összejövetel volt, találkozunk a legközelebbi találkozón. :D

Képeinket ITT találjátok.


Örömmel láttam viszont magunkat több fotón is ! :)

Köszönöm szépen. A cumisüveges már-már művészi. :D

Rövid ideig tudtunk csak jelen lenni, de Jól éreztük magunkat. Beni eleinte kicsit még "bújt", de viszonylag hamar oldódott, és szerb vendégeink szórakoztatásáról gondoskodott, hogy ne érezzék magukat egyedük, kirekesztve. Figyelemre méltó gesztus egy 1 év 3 hónapos fiatal embertől. :)


2015 feb. 26, 10:12 pm
Profil
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Avatar

Csatlakozott: 2010 márc. 09, 08:30 pm
Hozzászólások: 2913
Tartózkodási hely: Pécel
Jó lett volna ottlenni.
úgy emlékszem volt valami nagy bejelentés, ami előre be is volt harangozva!
Valaki elmondja mi volt az?
Thx

_________________
E11 G6 TTE Facelift 1.6 VVTI
E12 TS TTE Facelift 1.8 VVTL-i

E11 TS Facelift 1.8 VVTL-i pálya autó építes folyamatban


2015 feb. 27, 02:57 pm
Profil
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Avatar

Csatlakozott: 2009 nov. 06, 05:52 pm
Hozzászólások: 3593
Tartózkodási hely: Bp
Matyi coming outolt :buzaly: :buzaly: :buzaly: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

_________________
1985 - Toyota Corolla AE86 GT - SR20DET BlackTop //// Trackday beater
2005 - Citroen C4 Coupé VTR+ - 1.6HDi /// Utcai :)


2015 feb. 27, 08:19 pm
Profil
Visszajáró
Visszajáró
Avatar

Csatlakozott: 2013 szept. 18, 10:40 pm
Hozzászólások: 141
Tartózkodási hely: Belgrade, Serbia
Here is my pictures and video :)

http://postimg.org/gallery/nahr78pa/

We are very happy to see some of you again. It was a very nice and pleasant 4 hours of companionship with you. Maybe next birtday party could start 1-2 hour earlier, because we didnt have time to speak with everyone and to see every car, and nobody saw our cars :)

Hoping to see you all In Palic before Spring meeting

http://www.palic.rs/hu/

Kép

Watch on youtube.com


Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép


2015 márc. 04, 12:22 am
Profil
Site Admin
Site Admin
Avatar

Csatlakozott: 2007 márc. 09, 06:44 pm
Hozzászólások: 23107
Tartózkodási hely: Budapest
Thanks Milan!
Walaki with the E7 Wagon is the best parallel parking man ever :lol:

Maybe Mitar will write us a riport too (with his pics) :)

See you in the next meet.
:burnout:

_________________
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi


:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép


2015 márc. 04, 08:41 am
Profil Honlap
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 23 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software for PTF.
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség