Oldal: 1 / 1

Debrecen és környéke találkozók, keleti régió...

Elküldve: 2012 jún. 13, 08:32 pm
Szerző: csazso
Matyi kérésére , akkor beszéljünk róla !

Elküldve: 2012 jún. 13, 08:47 pm
Szerző: csazso
Hát, dióhéjban ...

Jött az ötlet, hogy rengeteg Corolla van a városunkban. Tudomásom szerint még nem volt ilyen találkozó szervezve Debrecenben. Meghirdettem / sajnos, csak 1 héttel korábban / és jöttek a jelentkezések. 8 Corolla jött el végül , amit úgy gondolok, azért nem rossz eredmény. Helyszín Cora parkoló. Tartottunk egy rövid bemutatkozást, név, munka, mióta van Corollád, mennyire szereted, stb. Mivel 1 dolog közös volt bennünk , mégpedig az autó, és a típus szeretete, így hamar feloldódtunk. Kb 2,5 órát dumáltunk, szerintem jól érezték magukat a résztvevõk.


Most 23-án 17 órától ismét találkozót szervezek, meglátjuk lesz e érdeklõdõ !

Ennyi...

Elküldve: 2012 jún. 24, 09:08 am
Szerző: PTom
Nagyon jó volt a második mikrotali is! Igaz csak 7-en voltunk de így is este 8-9-ig dumáltunk. Eljött Bepi81 is :rizspekta: :yeah: És voltak igazi ritkaságok is, pl Kori dízele :)
http://www.youtube.com/watch?v=QIwm3hsxjfo
A háttérzenét Brekusz szolgáltatta :)
http://www.youtube.com/watch?v=473UyEekSss
Természetesen az autó buzulás sem maradhatott el! Akibor000 kijavította az egyik kavicsfelverõdésemet. Még1x thx :rizspekta:
http://www.youtube.com/watch?v=jqpkfbuzEws
A parkolóban pont olyan helyen tartózkodtunk ahol van egy visszafordító kanyar, azon nevettünk, hogy minden európai kocsi amelyik elment az vagy nyikorgott kattogott valami volt velük. Persze kaptunk 2ben kihúzatom kék füstös BMW-t is :)

Elküldve: 2012 jún. 24, 11:02 am
Szerző: csazso
Igen, jól éreztük magunkat, de sajnálom, hogy nem tudtam több résztvevõt összeszedni. Kár, hogy nem fórumoznak a debreceniek.

Elküldve: 2012 jún. 24, 01:31 pm
Szerző: Lobo
ÁÁÁÁ!!!!! Sajnálom hogy most nem tudtam menni! :(