|
|
FIA European Truck Racing - 2015.09.05.-06. Hungaroring
Szerző |
Üzenet |
Pacsker
Site Admin
Csatlakozott: 2007 márc. 09, 06:44 pm Hozzászólások: 23049 Tartózkodási hely: Budapest
|
Meg van rendelve és ki is van fizetve a jegy. Szombaton lányokat koncertre kell vinnem és hoznom is, a kettő közt pedig vezetőségi. Úgy tudnék menni Szombaton, hogy előbb eljövök. Ahhoz szerintem drága. Persze igazodom a közmorálhoz, ha ez az ára, de Froolról nem tudom hogy van a hétvégéje. (jó-e a Szombat)
A többiek pedig nekem Vasárnapot mondtak.
_________________KlubelnökMerjünk nagyban gondolkodni! "Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda "I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)  TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)  KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
|
2015 szept. 01, 09:43 pm |
|
 |
mozso
Fanatikus fórumozó
Csatlakozott: 2010 ápr. 15, 08:54 am Hozzászólások: 1785 Tartózkodási hely: BP
|
Mi vasárnap megyünk, akkor lesz műrepülő bemutató és szombaton pedig gyerekprogram van a kerületünkben.
_________________ CCH vezetőségi tag Corolla E12 HB - kovácsolt 1ZZ-FE motor + Garrett GT2860R turbo @ 1.5bar + sok egyéb
|
2015 szept. 02, 09:59 am |
|
 |
Biagio
Fanatikus fórumozó
Csatlakozott: 2007 máj. 25, 11:15 am Hozzászólások: 2864 Tartózkodási hely: majdnem Bp.
|
Mi családdal szombaton megyünk. Másfél hónapja megvannak a jegyek. 
_________________Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung. No injektor No ABS No Computer No problem 
|
2015 szept. 02, 10:22 am |
|
|